fbpx

Kompetencer

I A-J Rådgivende Ingeniører har vi et bredt spektrum af kompetencer inden for byggeri. Som en mindre, tværfaglig virksomhed er der ikke langt fra spørgsmål til handling, når det kommer til dit projekt.

Hos A-J Rådgivende Ingeniører specialiserer vi os i flere discipliner inden for byggeri. Dette omfatter ansøgninger om byggetilladelse, reparation af bygningsskader som f.eks. brand- eller vandskader, og dimensionering af bærende konstruktioner i stål, træ og beton. Vi dimensionerer også installationer til private og erhverv, og vi har ligeledes erfaring med fjernvarme og kedelcentraler. Vi har stor erfaring med fagtilsyn under byggeriet og kan også håndtere byggestyring med tilhørende økonomi samt afholdelse af byggemøder med entreprenører. Selvfølgelig kan vi også bistå med gennemgang ved huskøb.

 • Gennemgang 
ved huskøb
  En tilstandsrapport er én ting, men vi gennemgår hele huset minutiøst fra top til bund og lokaliserer eventuelle fejl og mangler. Vi leverer også estimeringer for omkostningerne ved udbedring, så du som køber står bedst muligt rustet.
 • Ansøgning om byggetilladelse
  Vi bistår i forbindelse med byggesager. Søgning af byggetilladelse gennem 'byg og miljø' er blevet mere komplekst i de senere år. Vi tilbyder at guide dig gennem processen, så du ikke behøver at skulle lovliggøre dit projekt på bagkant, hvilket er en lang og besværlig proces, men skulle det være tilfældet, kan vi også bistå dig i dette.
 • Konstruktionssupport i stål, træ og beton
  Vi kan dimensionere og projektere alle bærende konstruktioner i stål, træ og beton. Hertil anvender vi de nyeste programmer til disse beregninger.
 • Fagligt tilsyn under byggeprocessen
  Vi kan udføre tilsyn på vegne af bygherre. Dette kræver byggeteknisk indsigt for at opdage fejl og mangler, der skal rettes under byggeriet. Dette sikrer, at projektet ikke trækker ud og undgår yderligere omkostninger.
 • Reparation af bygningsskader forårsaget af brand, vand og storm
  Vi samarbejder med udvalgte forsikringsselskaber og har derfor stor erfaring inden for dette område. Vi kan derfor også bistå skadelidte, hvis uheldet er ude med skader forårsaget af fx brand, vand eller storm.
 • Installationstilpasning til boliger og erhvervsejendomme
  Vi kan hjælpe dig i processen med at optimere energiforbruget i din ejendom. I de fleste tilfælde kan investeringer tjene sig selv ind på ganske få år. Det er afgørende at vælge de korrekte løsninger, og det hjælper vi dig med.
 • Byggestyring, herunder økonomi og afholdelse af byggemøder med entreprenører
  Vi påtager os rollen som bygherre på dit projekt og sørger for at styre økonomien, tidsplanen og afholde byggemøder med entreprenører. Derved sikrer vi, at dit byggeri bliver færdigt til tiden og inden for den aftalte pris.

Personlig rådgiver hele vejen

Dit projekt fortjener én dedikeret rådgiver. Det vægter vi hos A-J Rådgivende Ingeniører. Fra start til slut vil du have den samme rådgiver tilknyttet. På den måde ved du altid, hvem du skal henvende dig til for svar.